Super-dronele care vor ajunge în Ucraina din SUA | Aktual24

Data:

Super-dronele care vor ajunge în Ucraina din SUA sunt dotate cu o mitralieră de 5,56 mm sau rachete și echipamente avansate de supraveghere, anunță site-ul Defence Industry.

Feloni Aero a anunțat lansarea celei mai recente linii de drone înarmate, destinate să consolideze capacitățile de apărare din Ucraina.

Odată cu adoptarea recentă de către SUA a pachetului de ajutor militar pentru Ucraina, Feloni Aero a anunțat că este pregătită să furnizeze soluții avansate pentru a îmbunătăți infrastructura de securitate a Ucrainei.

Citește și: Măsură radicală luată de Marea Britanie: deportarea imigranților ilegali din Rwanda

Super-dronele care vor ajunge în Ucraina

Dronele înarmate ale Feloni Aero oferă o soluție transformatoare, oferind precizie, agilitate și eficiență fară egal în scenariile de luptă.

Echipate cu armament de ultima generație, precum sistemul de armament 5.56 și rachete și capacități avansate, aceste drone pot da forțelor ucrainene posibilitatea de a face față provocărilor complexe de securitate, susține site-ul citat.

Citește și: Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Suntem pregătiți să contribuim la eforturile de apărare ale Ucrainei

„Misiunea noastră la Feloni Aero este de a dota națiunile cu tehnologii de apărare de ultima generație care să le asigure siguranță și securitatea într-un peisaj geopolitic în continua evoluție”, a declarat Todd Dunphy, CEO la Feloni Aero.

„Cu sprijinul neabătut din partea guvernului Statelor Unite, prin recenta lege, suntem pregătiți să contribuim la eforturile de apărare ale Ucrainei prin livrarea de UAV-uri cu armament avansat care redefinesc paradigma războiului modern.”

UAV-urile înarmate de la Feloni Aero sunt concepute pentru a raspunde diverselor nevoi ale operațiunilor militare, oferind configurații personalizabile pentru a se adapta la cerințele specifice ale misiunilor.

De la recunoaștere și supraveghere la lovituri de precizie, aceste drone oferă performante și fiabilitate de neegalat pe teren.

Continurea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Rezerve importante de petrol și gaze, descoperite de Rusia în Antarctica Britanică. Ce conflicte se întrevăd | Aktual 24

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol și gaze în Antarctica, în mare parte în zone revendicate de Marea Britanie, anunță The Telegraph. Rușii urmează să aducă platforme de foraj...

Premierul slovac a fost împușcat. Robert Fico se zbate „între viaţă şi moarte”

Premierul slovac a fost împușcat. Prim-ministrul slovac se zbate...

Premierul Slovaciei a fost împușcat

Premierul Slovaciei a fost împușcat. Robert Fico a fost...