Trei doctorițe s-au luat la păruială în secție, la Spitalul Oradea

Data:

Incident pe cât de rar, pe tot atât de jenant la una dintre cele două secţii de Infecţioase ale Spitalului Judeţean din Oradea. Trei tinere doctoriţe, rezidente în cadrul secţiei Infecţioase II, conduse de dr. Andrei Csep, s-au luat la păruială, miercuri, sămânţa de scandal fiind o suită de mesaje trimise de una pe grupul de WhatsApp comun.

„Au început, de faţă cu colegii, să strige una la alta şi apoi să se lovească”, a descris scena o sursă a publicației BIHOREANUL, adăugând că după câteva minute au fost despărţite de şeful secţiei.

Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep”, a declarat BIHOREANULUmanagerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Citește și La 33 de ani de la Revoluție, un magistrat a decis că procesul lui Ion Iliescu poate să înceapă. Decizia nu e definitivă

Contactat, la rându-i, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu-zis „o bătaie”, dar l-a confirmat şi a declarat că va propune o măsură disciplinară împotriva uneia dintre doctoriţe. „Voi propune mutarea ei la cealaltă secţie”, a spus dr. Csep, lapidar, fără a nominaliza cele trei doctoriţe rezidente, titrează Bihoreanul.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related