Iaşul a rămas fără viceprimar, Chirica – fără “votul de aur”

Data:

Viceprimarul Cezar Baciu a pierdut procesul cu USR în care a contestat excluderea din partid. Organizația politică l-a exclus în primăvara anului 2021, după ce Baciu s-a aliat cu PNL și, de atunci, asigură „votul de aur” în Consiliul Local. 

Pentru fapta sa, Baciu a primit una dintre funcțiile de viceprimar – post pe care îl va pierde în urma deciziei judecătorilor de la Curtea de Apel.

„Respinge, ca fiind neîntemeiat, apelul formulat de BACIU CEZAR ALEXANDRU în privinţa sentinţei civile nr. 1135/2022 din data de 12.05.2022 pronunţată de Tribunalul Iasi, Secţia I civilă, pe care o păstrează. Obligă apelantul să plătească intimaţilor suma de 3500 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariul de avocat. Definitivă. Pronunţată astăzi, 25.10.2023, cu punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Citește și Viceprimar de 73 de ani – reținut după ce a accidentat mortal un pieton și a fugit

În urma acestei decizii, Baciu își va pierde postul de consilier local și, implicit, funcția de viceprimar. Plecarea din CL a lui Baciu va complica situația politică – PNL nu mai are majoritate în plen, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...