UMB a câștigat contractele și pentru ultimele trei loturi din Autostrada A7 Bacău – Pașcani

Data:

Constructorul român UMB a semnat miercuri contractele pentru cele trei loturi din Autostrada A7 de la Bacău la Pașcani – circa 77 km.

În momentul de față, din cele 10 tronsoane prinse în PNRR pe A7 de la Buzău la Pașcani, toate sunt contractate cu românii de la UMB.

Practic, compania cu origini în Bacău are front de lucru neîntrerupt pe mai bine de 250 de kilometri de autostradă, toți în Moldova.

Contractele în valoare de 4,68 miliarde de lei cu constructorul român UMB: A7 Bacău – Pașcani; Lotul 1 Săuceşti – Trifeşti – 30,3 km, 1,64 mld lei; A7 Bacău – Pașcani; Lotul 2 Trifești – Gherăiești/Mircești – 18,99 km, 1,28 mld lei; A7 Bacău – Pașcani; Lotul 3 Mircești – Pașcani – 28,09km, 1,76 mld lei.

Pentru cele trei loturi constructorul are la dispoziție 30 de luni direct pentru execuție, (proiectarea este deja făcută). Cum tronsoanele sunt prinse la finanțare prin PNRR, ele trebuie finalizate până în 2026, termenul limită.

Citește articolul integral pe HotNews.ro

Citește și: Universitatea din Bucureşti a retras titlul de Doctor Honoris Causa mareşalului Ion Antonescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Asociația Pro Infrastructură / Facebook)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.