Un criminal care a ucis din gelozie a evadat dintr-o ambulanță

Data:

Un criminal care a ucis din gelozie a evadat dintr-o ambulanță aflată în faţa unei clinici medicale din Sectorul 2. El a fugit din ambulanța în care aștepta un control medical.

Deţinut era condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.

„La data de 9 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, deținut în cadrul unui penitenciar, în timp ce aștepta într-o ambulanță pentru a fi supus unui control medical, a deschis ușa autovehiculului și a părăsit locul.

Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 18 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei” arată un comunicat al Poliției.

Citește și: Cine sunt judecătoarele care au stabilit că terenul pe care-l folosește Puiu Popoviciu nu aparține statului

Un criminal care a ucis din gelozie în mașină

În iulie 2017, sătmăreanul Meszaros Zsombor era arestat pentru uciderea prietenei, cetățean german. În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J. – cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată.

Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă.

Atunci, o femeie de 45 de ani,  cu cetățenie germana, a fost ucisă de iubitul ei sătmărean, mai tânăr cu 18 ani.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


Citește și: Cum puteau fi evitate greșelile făcute de SUA și Federația Rusă în relația reciprocă după terminarea Războiului Rece. Interviu cu Svetlana Savranskaya, expertă în relațiile SUA-Rusia

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost inaugurat

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost...

Pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, urmat de 300.000 de persoane

Pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, urmat de...