Unde l-a ascuns Ciolacu pe Simion?

Data:

spot_img

Unde l-a ascuns Ciolacu pe Simion? Monstruozitatea politică pe care Marcel Ciolacu a construit-o prin unificarea PSD cu PNL a fost justificată prin pericolul extremist și nevoia de stabilitate.

George Simion era bau-bau pentru electorat și doar domnul Ciolacu se prezenta ca fiind salvarea de la derapajul total al unuia care se visa căptanul unei noi mișcări.

Așa că nu putem să ne facem că nu vedem cum George Simion a dispărut deosebit de silențios din viața publică, precum un taximetrist care se retrage la garaj când îl cheamă dispecerul.

Presupun că Simion va apărea din nou peste două săptămâni, când Marcel Ciolacu ar gândi să își lanseze campania la prezidențiale, motivat de vreun scor semnificativ la europarlamentare, crescut pe seama propagandei celor de la AUR.

Să fim realiști și să recunoaștem că toate temele politice ale extremiștilor au fost probate de PSD după ce au fost inventate de către liderii din Kiseleff.

Toată mișcarea suveranistă, retorica antieuropeană și scălămbăiala naționalistă au fost lansate de pesediști ca să se apere de procurori și de societatea sătulă de furatul ca în codru al acestor politicieni care voiau să se prezinte ca haiduci în timp ce furau de la săraci să își dea lor înșiși.

Citește și: Din dragoste de telemea

AUR este bazin de voturi PSD. Probabil că cei de la PSD și-au spus singuri că sunt superstrategi inventând o astfel de mișcare, pentru că țin sub control extrema dreaptă și naționalismul periculos.

Dar adevărul e că și-au construit un partid balama pe care să îl folosească atunci când au nevoie. Au făcut același lucru cu PRM-ul lui Vadim Tudor (de unde au și importat-o pe Olguța Vasilescu) și cu PSM-ul condus de Ilie Verdeț.

Partide de buzunar care adunau voturi de la oamenii mințiți și întărâtați de naționaliști ca să fie PSD mai curat. Plus că așa arată și PSD mai curat și mai spălat în comparație cu George Simion și acoliții săi.

Astfel, cine se întreabă unde e George Simion trebuie să îl caute în dulapul lui Marcel Ciolacu. Un om lansat pentru campania prezidențială a domnului care și-a descoperit onoarea de a nu fi moldovean, dar care trăiește din fumigene politice.

Să nu vă mirați dacă AUR o să se dizolve peste noapte în PSD, la fel ca partidul lui Dan Diaconescu. Pesediștii știu că aventura lor politică are o limită și că orice ar face nu pot crește peste 30%.

Din motivul acesta inventeză partide noi, capturează partide vechi și încearcă să folosească orice val politic astfel încât să își asigure o majoritate cu care să guverneze.

Citește și: Tinerii, România uitată și miza alegerilor europene

În încheiere, sper că în schimbul voturilor AUR cu care oferă stabilitate și liniște în societate, Marcel Ciolacu îi dă lui George Simion câte un pahar de apă și o bucată de pâine pentru că o să aibă nevoie de el în campania de prezidențiale.

Singurul contracandidat cu care Marcel Ciolacu se vede în turul doi pentru a se asigura că va câștiga alegerile prezidențiale. George Simion are același scop în politică pe care Viorica Dăncilă l-a avut pentru Klaus Iohannis.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Arena PRESShub este un loc al dezbaterilor publice, în care lideri politici și personalități relevante își prezintă opiniile, ideile și poziționările față de teme fierbinți ale zilei.

Regulile Arena PRESShub sunt simple: invitații trebuie să respecte valorile democrației, să mențină un limbaj decent și fără atacuri la persoană, dezbaterile desfășurându-se exclusiv pe argumente. Opiniile sunt libere, dar trebuie susținute de fapte și date.

Andrei Lupu este este deputat și candidat la Parlamentul European din partea REPER.

spot_imgspot_img
Andrei Lupu
Andrei Lupu
Andrei Lupu este un avocat și deputat din 2020, pe listele USR. A fost membru al Biroului Național PLUS.
2 COMENTARII
  1. Articol bun. Am o singură obiecție: Monstruozitatea politică (PNL-PSD) nu a construit-o Ciolacu. Ea a fost opera Cârmaciului KWI.
    Atât.
    În rest să ne vedem la alegeri.
    Un alegător USR…deși sunt bube și la voi, oho.

  2. „… are acelasi scop in politica pe care …”___–___veorika era mai stilata, de fapt voia sa dea asa impresie, in schimb ii iesea exact ca „cu oistea in gard”, altfel , da, a fost folosita doar ca sac de box, iar aranjorii au fost multi, vreo 16 candidati la pres-edintie, care toti au fost osteni de nadejde ai lui malai-mare de Sibiu, niciunul nu a cerut o intalnire directa intre iohan si ei, tocmai pentru a o elimina pe veorika, care ar fi avut ceva de spus daca urma sfatrile pe care i le-am transmis -publi- in timp util…dar ea, sireaca, parca-si pierduse mintile, umbla cu tricoloru, constitutia si Biblia sub brat, ce mai parca era scoasa din nationalism-romantismul de pa’sh’opt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Planul Simion”. Ce a înțeles liderul AUR înaintea noastră

„Planul Simion”. Ce a înțeles liderul AUR înaintea noastră....

Despre cinismul Comisiei Europene

O serie de afirmații din Raportul de țară privind...

Vidul numit Iohannis | Revista22

Vidul numit Iohannis. Bilanțul mandatelor lui Iohannis este unul...

Moștenirea domnului Aurescu la MAE! Despre cariera diplomatică

Ministerul Afacerilor Externe, așa cum arată el astăzi ca...