UMF Cluj va construi un nou cămin pentru medicii rezidenți și studenți | Monitorul de Cluj

Data:

UMF Cluj va construi un nou cămin pentru medicii rezidenți și studenți, lângă viitorul Spital Regional de Urgență Cluj, care reprezintă o investiție sigură, potrivit rectorului Anca Buzoianu.

Recent, amplasamentul Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj a fost predat constructorului pentru începerea lucrărilor. 

Potrivit rectorului Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, realizarea Spitalului Regional din Cluj este „o certitudine”, iar UMF Cluj intenționează să construiască în apropierea spitalului un nou cămin pentru studenți și medicii rezidenți.

Citește și: Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

„Spitalul Regional de Urgență este un vis al tuturor clujenilor și nu numai, cred că și a celor din zona Transilvaniei.

Noi suntem colaboratori apropiați cu toți partenerii implicați în proiect, iar în acest context pot spune că realizarea Spitalului Regional de Urgență din Cluj este o certitudine”, a declarat, vineri Anca Buzoianu.

UMF Cluj va construi un nou cămin

Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca pregătește medici și personal medical pentru Spitalul Regional de Urgență.

„Pot spune că avem în plan ca în vecinătatea Spitalului Regional de Urgență să construim un cămin atât pentru studenți, cât mai ales pentru rezidenți. Avem nevoie de colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară în acest sens, care dispune de un teren în zonă și sunt favorabili unei asemenea colaborări”, a declarat Anca Buzoianu, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Continuarea, în Monitorul de Cluj!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: spitalregionalcluj.ro

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...