VIDEO Poliţist găsit împuşcat lângă mormântul fiicei sale, Andreea

Data:

Poliţist găsit împuşcat lângă mormântul fiicei sale, Andreea. Un poliţist din judeţul Botoşani a fost găsit împuşcat într-un cimitir, iar cea mai probabilă variantă luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii. Bărbatul a fost găsit lângă mormântul fiicei sale, care se numea Andreea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că joi, în jurul orei 10.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Vlăsineşti, a fost găsită o persoană decedată, care avea o plagă împuşcată la nivelul capului.  Pe o lespede de mormânt era întins trupul fără suflare al unui poliţist. În stare de șoc, bărbatul a sunat la 112 și a anunțat descoperirea macabră. În scurt timp, în apropierea cimitirului au sosit mai multe echipaje de intervenție ale Poliției, precum și un echipaj de la Ambulanță. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă, titrează Monitorul de Botoșani, une puteți viziona și VIDEO de la locul tragediei.

Citește și Ce avere are Cătălin Cherecheș, prins în Germania. Porsche Cayenne, ceasuri de zeci de mii de euro, terenuri și case de vacanță

“În urma deplasării la faţa locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoşani. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este poliţist activ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, fiind încadrat din anul 1996”, au precizat poliţiştii.

Citește și Cât de eficiente sunt autobuzele electrice. Calcule din Slatina, orașul cu transport în comun 100% electric

Ei au menţionat că cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.  Surse judiciare au precizat că bărbatul a fost descoperit în cimitirul din localitate. Trupul său a fost găsit lângă mormântul fetei sale, care se numea Andreea. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...