Dezbatere despre infrastructura rutieră din regiunea Moldovei, cu autorități, experți și societatea civilă

Data:

„Ziarul de Iaşi” a organizat miercuri dimineaţă o dezbatere cu tema “Infrastructura rutieră interjudeţeană din regiunea Moldovei”.

La eveniment participă reprezentanţi din conducerea CNAIR şi administraţia locală, experţi şi membri ai societăţii civile cu expertiză în probleme de infrastructură. Dezbaterea, parte a proiectului “EU Cohesion Funds – impact on People’s Lives”, este moderată de jurnalişti de la Ziarul de Iaşi.

Discuţiile au ca punct de plecare cele trei axe regionale pe trasee de drumuri judeţene, care au Iaşul în centru, axe a căror implementare a beneficiat de generoase fonduri europene: Axa Iaşi-Rebricea-Vaslui, Axa Iaşi-Şipote-Botoşani, Axa Iaşi-Lespezi-Suceava.

Primul vorbitor, Cristian Pistol, director general CNAIR, a declarat, în premieră că A8 va avea circa 45 de tuneluri în sectorul montan, pe tronsonul Tg. Neamț – Tg. Mureș. “Facem toate eforturile astfel incat sa nu abandonam niciun tronson din autostrada A8”, a precizat Pistol.

Urmărește dezbaterea despre infrastructura rutieră din regiunea Moldovei pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Mari proiecte pe bani europeni ale Primăriei Iaşi cad ca spicele

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

dg-regio
dg-regio

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related