Aktual24: Rusia va restaura URSS, amenință un deputat din partidul lui Putin

Data:

Rusia va restaura URSS, amenință deputatul Dumei de Stat din Rusia, Evgheni Fedorov. Acesta a declarat că țara sa intenționează să „restaureze” Uniunea Sovietică prin ocuparea țărilor vecine.

Potrivit acestuia, țările post-sovietice s-ar fi separat „ilegal” de URSS. În același timp, membrul Partidului Rusia Unită, al lui Vladimir Puțin, a declarat că Rusia a început deja să „unească URSS” prin ocuparea unei părți a Ucrainei. Fedorov a declarat acest lucru într-un interviu acordat principalului canal public de televiziune de la Moscova.

Deputatul a spus că Rusia va trebui să lupte cu toate țările care făceau parte din URSS. În același timp, politicianul consideră ca potențială ocuparea republicilor post-sovietice ar fi „o întoarcere la Uniunea Sovietică”.

„Mai devreme sau mai târziu, toate fostele republici vor intra în conflict sau se vor lupta cu Rusia: este o chestiune de teorie. Unele dintre ele vor lupta mai târziu, cum ar fi Belarus. Georgia a fost deja în război, la fel și Ucraina. Acest lucru este pe deplin valabil și pentru Armenia”, a declarat Fedorov.

Citește și: Poți fi profesor și să distribui conspirații? Trei exemple care ne sperie

În plus, politicianul a spus că Rusia modernă este Uniunea Sovietică: „Rusia înlocuiește Uniunea Sovietică. Noi suntem Uniunea Sovietică.

În consecință, noi, în calitate de proprietari ai teritoriului Uniunii Sovietice, avem dreptul de a restabili integritatea teritorială a Uniunii Sovietice, ceea ce am făcut deja în Donețk, Luhansk, Crimeea etc”, a declarat parlamentarul.

Articolul integral, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: Aktual24

spot_imgspot_img
spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related