Averi la grămadă: un viceprimar a trecut în declarație veniturile nevestei unui consilier

Data:

Averi la grămadă: un viceprimar a trecut în declarație veniturile nevestei unui consilier. Aleşii locali din comuna Finiş au averi pe care nu le fac publice corect, cum cere legea.

În cea mai recentă declaraţie de avere, depusă anul acesta, viceprimarul UDMR-ist Molnar Lajos Csaba susţine, la rubrica de venituri, că anul trecut, în 2022, a încasat de la Primărie numai 50,40 lei ca salariu.

În schimb, în dreptul veniturilor realizate de soţie, le-a trecut nu pe cele ale consoartei sale, Molnar Ildiko, ci pe ale soţiei consilierului PNL Răzvan Moce, Roxana Moce, ca şi cum şi-ar împărţi existenţa cu aceasta.

Citește și Trei firme din Valea Jiului oferă burse private studenților Universității Petroșani

La rându-i, fostul primar PNL Vura Albert, care a condus comuna în anii 2004-2008, iar acum este doar consilier, în loc să-şi declare propria firmă, SC Prod Com Impex SRL, prin care gestionează două magazine alimentare şi o pensiune, şi-a trecut în declaraţia de avere salarii de numai 10.000 lei pe tot anul trecut, plus că ar fi proprietarul unei societăţi care, de fapt, aparţine aceluiaşi consilier Răzvan Moce.

Citește și Oameni de știință din Cluj, implicați în găsirea unor noi tratamente pentru cancer

Doar acesta, aţi ghicit, şi-a completat corect declaraţia, trecându-şi în document şi consoarta, şi firma familiei, Aikido SRL. Semn că fie vicele UDMR-ist şi fostul edil PNL-ist şi-au scris declaraţiile pe o terasă, sub efectul unor cine ştie ce licori, fie au pus-o pe vreo funcţionară, care a încurcat datele de le-a făcut varză. Oricum, amândoi pot fi traşi la răspundere, pentru fals în declaraţii, căci le-au iscălit pe proprie răspundere, titrează publicația Bihoreanul.

Citește și Averea prefectului de Galați nu încape în 37 de pagini: peste 130 de terenuri, sute de mii de lei din arendă și casă de vacanță

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Studenții de la UTCN, locul 2 la concursul de design seismic din Seattle

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN)...

Traseul variantei ocolitoare a municipiului Blaj, filmat din dronă

Imagini cu traseul variantei ocolitoare a municipiului Blaj. Primarul...

Cea mai bună rețetă de cozonac

Cea mai bună rețetă de cozonac de Paște este...

Viitoarele nave spațiale NASA vor fi alimentate de lumina solară |Aktual24

NASA a dezvăluit că este gata să lanseze o...