Camelia Bogdan, reacție după suspendarea recuperării prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu: „România îşi răscumpără infractorii”

Data:

spot_img

Camelia Bogdan, judecătoarea exclusă din magistratură după ce l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu şi a dispus recuperarea a 60 de milioane de euro prejudiciu de la acesta, a reacţionat dur după ce Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea recuperării prejudiciului în dosarul mogulului Antenelor.

Intervievată de Epoch Times, Camelia Bogdan subliniază că măsura dispusă de Tribunalul  Bucureşti înfrânge autoritatea de lucru judecat al unei decizii definitive şi arată că statul român, în loc să recupereze banii care sunt, finalmente, ai românilor, nu face decât să îşi răscumpere infractorii.

Citește și: Sentința prin care a fost condamnat Dan Voiculescu, suspendată de instanță. Mogulul ar putea scăpa și de plata prejudiciului

Bogdan care, reamintim, a fost exclusă în două rânduri din magistratură şi a fost dată în judecată de GRIVCO, firma mogulului, într-o încercare, spune ea, „de a i se pune pumnul în gură”, mai punctează faptul că „persecuţiile kleptocraţilor şi ale serviciilor secrete, continuatorii de drept ai fostei Securităţi, împotriva magistraţilor specializaţi în combaterea cauzelor de corupţie” sunt inadmisibile într-o ţară UE.

Ea mai ţine să transmită că Dan Voiculescu şi-a fondat imperiul media pe banii fostei Securităţi. Reamintim că, potrivit CNSAS, Dan Voiculescu a fost informator al fostei securităţi.

Tribunalul Bucureşti a suspendat sentinţa penală în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care mogulul media Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

Continuarea, în Epochtimes-romania.com

Citește și: Ar trebui România să trimită Patriot în Ucraina? Ce spun candidații la europarlamentare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: epochtimes-romania.com)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related