Cîrstoiu Suveică | Revista22

Data:

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are fix aceleași apucături, același dispreț față de lege, același sentiment al impunității. De aceea a și fost ales candidat.

A susținut o conferință de presă în care a repetat că nu este incompatibil și nu a explicat sistemul prin care își dirija pacienții de la stat la privat. A indus confuzia între ajutorul oferit colegilor și acordarea unor consultații la clinica Anemona. În esență nu a reușit să ofere explicațiile cerute de liderii Coaliției.

Din prințul care trebuia să salveze Coaliția, din candidatul-minune și medicul chemat să „vindece Bucureștiul”,  Cătălin Cîrstoiu s-a transformat într-o broască râioasă. Liderii Coaliției ar vrea să scape și mâine de ea, dar nu știu cum.

Citește și: Urmăriți internațional, aduși în țară de Poliția Română

E comic cum încearcă să și-o paseze unul altuia. Nicolae Ciucă susținea la un post de televiziune că medicul a fost ideea și propunerea lui Marcel Ciolacu, deci acesta trebuie să ia decizia în ce-l privește pe Cîrstoiu. Complicat. Ciolacu îi cere pentru a treia oară lui Cîrstoiu să facă o conferință de presă în care să-și clarifice acuzele de incompatibilitate.

A îngroșat tonul: „Până nu explică toate aspectele nu poate merge înainte ca și candidat al coaliției”. A vorbit și despre apusul candidaților independenți. Cîrstoiu l-a sfidat, cel puțin până acum.

Se simte frustrat

Oricum, dacă Ciolacu și Ciucă vor să-l mențină în cursă, nu cred că e o idee bună conferința de presă, pentru că fiecare dată când deschide gura Cîrstoiu mai scoate o minciună, devine tot mai dezageabil.

Omului i se pare de neconceput că cineva, presa, publicul, îi cer socoteală LUI, marelui medic „devotat”, pentru ceea ce a făcut până acum.

Se simte frustrat, mai ales că activitățile sale sunt sport național la nivelul sus-pușilor din medicină, așa numiții „Umefiști”, șefii de spitale, de secții, de clinici private care predau la Facultatea de Medicină. Ei sunt zeii spitalelor, fără de care nimic nu mișcă.

Citește și: Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba Iulia. Când va fi deschisă

Cîrstoiu e medicul-suveică

Probele prezentate de ziariștii de la Hotnews sunt clare, la fel și declarațiile pacienților. Cîrstoiu opera la spitalul Universitar, apoi își chema pacienții, direct sau prin rezidenți, la clinica privată a familiei, Anemona Med, unde le scotea firele, îi consulta, le dădea trimiteri pentru alte investigații etc. Pe aceste proceduri apare parafa sa.

Articolul integral, în Revista 22!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un premiu prestigios

Un premiu prestigios. Meritul revine, în primul rând, ziarului,...

Eșecul Marelui Plan PSD-PNL | Revista22

Eșecul Marelui Plan PSD-PNL. Coaliției PSD-PNL i s-a năruit...

Extrema dreaptă, oficial sub controlul serviciilor statului. Se întâmplă în Germania

Planuri privind expulzarea celor considerați insuficient de germani. Vechi...

Populismul şi obsesiile extremiste | Puterea a Cincea

Populismul şi obsesiile extremiste par să renască, după o...