Ciucă, gafe în discursul la lansarea unui candidat: „Ianca este al doilea cel mai mare județ din județul Brăila”

Data:

Ciucă, gafe în discursul la lansarea unui candidat. Evenimentul de lansare a candidatului PNL pentru fotoliul de primar al orașului Ianca, în persoana subprefectului Adin Boboc, care a candidat și în 2020, a fost transmis live pe pagina de Facebook a PNL, dar și pe a lui Nicolae Ciucă, președintele PNL și fost premier. Internauții erau anunțați că totul se întâmplă în „comuna Ianca” din județul Brăila.

De altfel, Ciucă și alți liberali de la vârful partidului, europarlamentarul Rareș Bogdan, Adrian Veștea – ministrul Dezvoltării și Hubert Thuma – președintele Consiliului Județean Ilfov, au fost prezenți la evenimentul care a avut loc într-un salon de evenimente din Ianca.

Pe timpul întregii transmisiuni în direct, care a durat mai bine de o oră, internauții aflau că Nicolae Ciucă și europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, participă „la evenimentul de lansare a candidatului PNL în COMUNA Ianca, județul Brăila”. Mesajul a fost corectat la mult timp după încheierea transmisiunii live.

Citește și: Cum s-a pregătit România pentru energiile viitorului: are un aport redus la nivel european

În același timp, geografia județului Brăila i-a dat mari bătăi de cap lui Nicolae Ciucă, care a gafat de două ori în timpul discursului susținut în fața liberalilor adunați la Ianca.

Mai exact, liderul PNL a spus că „Ianca este al doilea cel mai mare județ din județul Brăila”, iar apoi a încurcat și județul Brăila cu orașul Ianca, vorbind despre faptul că „sunt aici edilii comunelor și orașelor din Ianca”. Acolo, în mod corect, se aflau doar edili PNL ai comunelor din județul Brăila.

Printre cei care au vorbit în timpul evenimentului de lansare a candidatului liberalilor pentru Primăria Ianca s-a numărat și deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, de altfel principalul susținător al lui Adin Boboc.

Continuarea, în Debraila.ro

Citește și: Interferențele Rusiei deranjează Europa în apropierea alegerilor
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...