Ciucă și Rareș Bogdan se „bat” în ceasuri scumpe

Data:

Ciucă și Rareș Bogdan se „bat” în ceasuri scumpe. Nicolae Ciucă a părut încurcat când a fost întrebat într-o emisiune cât costă ceasul pe care îl are la mână: „Ceasul meu?”. Ciucă a spus apoi că „era redus” și a costat 900 de lei.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, poartă un ceas de 900 de lei. „Era redus”, spune liderul PNL, în contextul în care eurodeputatul Rareş Bogdan a mers la piaţă un ceas în valoare de 30.000 de euro.

„Ceasul meu? Dacă știu? L-am cumpărat, da. 900 de lei, era redus”, a răspuns Ciucă, încurcat când a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl poartă, într-o emisiune la Prima TV.

La remarca moderatorului, că l-a „supărat pe Rareş Bogdan”, Ciucă a spus:  „Nu l-am supărat, fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul, ci şi ceea ce facem. Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”, titrează Monitorul de Cluj.

Citește și Cum poți îmbunătăți productivitatea afacerii tale cu ajutorul unor soluții de cântărire eficiente

Ciucă și Rareș Bogdan se „bat” în ceasuri scumpe

PRESSUB a scris că, în luna noiembrie a anului, europarlamentarul Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei, unde a mers împreună cu liderii PNL.

Întrebat de o jurnalistă despre acest ceas, Rareș Bogdan a susținut că este „un om asumat”, astfel că îşi permite să poarte ce ceasuri și ce costume vrea: „Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000”.

Rareș Bogdan, la piață cu un ceas de 30 de mii de euro - europarlamentarul l-a afișat ăn piața din Șimleu Silvaniei
Rareș Bogdan, la piață cu un ceas de 30 de mii de euro – europarlamentarul l-a afișat ăn piața din Șimleu Silvaniei

În încercarea de a părea populari, liderii liberali – Nicolae Ciucă, Lucian Bode și Daniel Buda – și-au dat întâlnire la piață, în Șimleu Silvaniei. Aproape le-ar fi reușit dacă nu-i însoțea Rareș Bogdan.

Europarlamentarul, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40. La București există doar două magazine unde poate fi achiziționat acest model de ceas, iar în Cluj niciunul.

Cât despre votanții întâlniți în piața din Șimleul Silvaniei, în mod sigur n-au văzut în viața lor un asemenea ceas de aproape.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

 Foto: Inquam Photos / George Călin

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
2 COMENTARII
  1. „…Important e să avem la mână …”___–___vrajeala ieftina, in aceste zile doar scafandrii, alpinistii, exploratorii in jungla, etc., mai poarta ceasuri, pemtru omul urban(si chiar rural) nu mai este nevoie de ceas, toate telefoanele au ceas, masinile , la fel, si din loc in loc , pe turnuri sau diverse panouri, alte ceasuri, rares si ciuca sunt doi martzofoi care cred ca impresioneaza afisand un ceas de mana, ilustrarea directa a mitocaniei si marlaniei in care au fost fatatzi si crescutzi…

  2. – Șeful DNA poartă la mână un ceas de 17.000 de lei. Ce bijuterii a declarat Marius Voineag în declarația de avere(…)////2-09:59 Noi împrumuturi pentru România. Datoria totală a țării a depășit 50% din PIB de anul trecut (…)___–____iar marii banditi sunt toti „angajati” la stat, adica la talharit legalizat si sabotat Romania fara riscuri( ca au imunitate, nu?!), pana la distrugere totala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...