Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, prins într-o mașină furată, alături de un alt deputat

Data:

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, prins într-o mașină furată, alături de un alt deputat. Doi parlamentari botoşăneni au avut parte de o experienţă jenantă în acest weekend. Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, dar şi deputatul Dan-Constantin Șlincu, au fost găsiţi într-o maşină care figura ca furată.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, în județul Iași. În jurul orei 20:30, s-a prezentat la verificările de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Audi A6 (fabricat 2009), înmatriculat în România. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul respectiv figurează cu alertă în SIS-bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Belgia la data de 05.01.2016. Potrivit site-ului sursazilei, în autoturism se aflau Marius Budăi și Dan-Constantin Șlincu, ambii membri ai Parlamentului României. Cei doi au prezentat la controlul de frontieră pașapoarte diplomatice. Autoturismul este înmatriculat în România încă din anul 2015, pe numele lui Șlincu. În acest caz, polițiștii de frontieră au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire, iar mașina a fost confiscată și dusă la sediul PTF Sculeni.

Citește și De la 1 ianuarie, amenzile de circulație vor fi mai mari

Marius Budăi a crezut că este victima unei farse

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a susținut pentru acelaşi site, că mașina furată în care a fost surprins la frontiera Sculeni a fost cumpărată din România și a mai trecut prin vamă fără a avea însă probleme până acum. „Eram pasager în mașina colegului meu. Mă întorceam de la Chișinău, de la o acțiune. Cu surprindere am aflat că este furată. Am crezut că este o farsă. Colegul meu are toate actele. A cumpărat mașina în 2015 de la o persoană din Galați. Este cumpărător de bună-credință, el este păgubit în această chestiune. Nu este prima dată când iese cu mașina din țară. Vă dați seama câți ani sunt de când a cumpărat-o?”, a declarat Marius Budăi pentru sursa citată.

„Am fost înşelat”

Dan Şlincu a precizat, pentru Monitorul de Botoşani, că a achiziţionat maşina în urma unui anun de pe un site de specialitate, în urmă cu mai bine de opt ani. Parlamentarul deţine maşina din anul 2015. Atunci a cumpărat-o de la o persoană din Galaţi în urma unui anunţ de pe un site de specialitate. Acesta a făcut actele de vânzare-cumpărare şi de atunci a circulat cu maşina în ţară şi peste hotare fără nici cea mai mică problemă. Nici măcar cu o zi înainte, când a ieşit prin aceeaşi vamă. „Am ieşit anual cu maşina din ţară. Şi acumPână la urma urmei eu consider că am fost înşelat. Vânzătorul a fost de rea-credinţă şi mă voi îndrepta împotriva dânsului în instanţă. Aştept ca organele de cercetare penală să îşi facă datoria”, a spus Dan Şlincu, pentru Monitorul de Botoşani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se regăsesc pe listele PSD din Sectorul 1

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1: s-au înscris...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...