Gabriela Firea a fost votată candidatul PSD pentru Primăria Capitalei

Data:

Gabriela Firea a fost votată candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Pesedista, care a condus instituția între 2016-2020, spune că partidul o susține în unanimitate.

„Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei”, a scris actuala senatoare pe pagina sa de Facebook.

Cine sunt candidații PSD la primăriile de sector

În postare, Gabriela Firea susține că este gata să lupte pentru dezvoltarea orașului, dar și pentru oamenii „care au fost abandonați timp de 4 ani”.

„Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”.

Gabriela Firea a anunțat și candidații validați pentru primăriile de sector. Astfel, din partea PSD, la sectorul 3 va candida Robert Negoiță, în sectorul 4, Daniel Băluță, iar Piedone candidează pentru sectorul 5.

„La primăriile de sector, au fost validați în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiță, Sectorul 4 – Daniel Băluță, iar la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone”.

Citește și: Cum ar trebui să „arate” viitorul președinte. Cine câștigă și cine pierde din felul cum sunt organizate alegerile din acest an

Citește și: Despre comasare sau cum își vor împărți țara PNL-PSD-UDMR

Pentru stabilirea candidaților celorlalte 3 sectoare, PSD urmează să realizeze sondaje și cercetări, însă au deja stabiliți posibilii participanți în cursele electorale.

„Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetări pentru:

Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației

Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu

Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”

Gabriela Firea a fost votată de colegi candidatul PSD. Le mulțumește pensionarilor

În finalul postării, Firea susține că PSD are un singur obiectiv, anume salvarea Capitalei. Senatoarea scrie că locuitorii din București au nevoie de „buni gospodari” la conducere.

În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite!

Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală.

În încheiere, ea a ținut să le mulțumească colegilor săi, dar și pensionarilor pentru susținere.

„Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!”

Prin urmare, alianța PSD-PNL nu va avea un candidat comun pentru alegerile de la Primăria Capitalei, așa cum a declarat premierul Marcel Ciolacu recent.

Premierul a fost întrebat la Palatul Parlamentului dacă este de acord cu un candidat comun din partea coaliției. „Eu cred că o să avem un candidat comun”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi conduc guverne”

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi...

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei și ce avere au. A început campania electorală

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei: Biroul Electoral al...

Cozmin Guşă și candidatura la Preşedinţia României | Puterea a Cincea

Cozmin Guşă și candidatura la Preşedinţia României. Controversatul politician...