Aktual24: Puțin câte puțin, Ciolacu devine Putin

Data:

Ciolacu devine Putin. De trei zile, românii cască gura la Vladimir Putin, privind uimiți cum acesta s-a reales președinte în urma unui scrutin în care nici musca n-a suflat în cabina de vot, de teamă să nu fie împănată cu plumbi, scrie Aktual24.

De fapt, performanța cu care se laudă tiranul de la Kremlin e mai degrabă jenanta pentru un dictator, căci ce mai înseamnă azi 88% din voturi? Păi pretenarul lui nord-coreean, ăla mic și gras care visează numai rachete, fără 110% din voturi nici n-ar fi stat la discuții!

Iar românii, în loc să se mire de ce face Pu5in, mai bine ar căsca ochii la ce face Ciolacu. Căci aparent bonomul președinte al PSD, rândașul care-i ținea pușcă lui Omar Hayssam și băga râma-n ac la undițele lui Liviu Dragnea, se transformă, pe zi ce trece, într-un Vladimir Vladimirovici de Buzău.

Citește și VIDEO Se deschide șoseaua de viteză dintre centura Oradea și A3

Ciolacu devine Putin

Mulți îmi vor zice: „Frate, ai fumat leuștean confiscat? Cum naiba să semene motunachele de Ciolacu cu ditamai dictatorul, în fața căruia tremură 150 de milioane de celoveci?” Ei bine, să știți că nici în fata lui Putin nu tremura nimeni acum 25 de ani, când l-a ales KGB să conducă Rusia.

Am tradus destul de recent o carte despre oamenii lui Putin, din care oricine dorește poate afla cum a ajuns Putin dictatorul care este azi.

De fapt, nu doar că nu tremură nimeni în fața lui, dar securiștii sovietici l-au ales pe Putin pentru a-i lua locul lui Elțin tocmai pentru că părea cel mai prost din curtea școlii, cel mai bleg și mai ușor de dus de nas.

Fiindcă Putin nu a fost niciodată kaghebistul dur, care omora oameni sub acoperire în Occident, cum l-a prezentat ulterior propaganda Kremlinului.

A fost mai curând un mărunt conțopist, un burtă-verde de birou care punea botul la șpăgi și-și trăgea parte din orice afacere cu aparatciki est-germani, sub privirile îngăduitoare ale temutei STASI.

Un nimeni în proză, care, după prăbușirea URSS, de competent ce era a fost nevoit să lucreze ca taximetrist, până l-a recuperat KGB și l-a trimis viceprimar la Sankt Petersburg.

Pentru că asta este schema securiștilor de pretutindeni: se ia un linge-blide fără calități, ori de la „covrigul” taxiului, ca Putin, ori de la covrigii cu susan, ca Ciolacu, și se promovează în partid.

Editorialul integral poate fi citit în publicația Aktual24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...