Prefectul de Olt a intrat cu maşina Prefecturii pe contrasens, dar spune că nu poate fi amendat -VIDEO

Data:

Prefectul de Olt Mario De Mezzo a condus maşina instituţiei pe contrasens. Fapta s-a petrecut, vineri, în Slatina. Liberalul confirmă încălcarea Codului Rutier, însă dă asigurări că nu va fi sancţionat, deoarece niciun poliţist nu a constatat fapta, conform legislaţiei în vigoare.

Cu câteva ore înainte de încălcarea legislaţiei rutiere, De Mezzo posta un clip electoral pe TikTok în care sufla în etilotest şi îi provoca pe toţi politicienii să o facă.

Aflat la volanul autoturismului Prefecturii, De Mezzo a circulat pe contrasens pe strada Ana Ipătescu și pe o porțiune a străzii Sevastopol, care este și ea cu sens unic.

YouTube video

I s-a atras atenția că a condus pe contrasens

Cu toate că i s-a atras atenția că a condus pe contrasens până la locul de parcare, unde a participat la un eveniment cultural, prefectul județului a manifestat indiferență, afirmând că nu știa că strada este cu sens unic, deși zona era semnalizată corespunzător.

O jurnalistă a informat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului pentru a demara o cercetare.

Prefectul părăsise deja locul, revenind cu mașina în sens invers, inclusiv în spate, chiar în condiții de vizibilitate redusă într-o curbă.

Citește și: Armata SUA a atacat obiective din Siria

Prefectul de Olt a intrat cu maşina Prefecturii pe contrasens: „A fost o greșeală onestă”

Contactat telefonic, Mario De Mezzo a admis că a circulat pe contrasens, arătând că a uitat când trebuie să vireze şi a intrat spre Muzeul Judeţean cu o stradă mai devreme.

Prefectul a mai spus că n-avea cum să vină nicio maşină din sens opus.

„Eu am mers doar porțiunea dreaptă până când i-am văzut pe colegii dvs. adică 20m cu totul. Și nu a fost, n-a venit nicio mare, nicio mașină din față. Oricum nu venea nimeni pentru că era un eveniment la care mergeam și era străduța aceea cu circuit închis”, a afirmat el.

Continuarea în Reporter 24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Articolul integral, în Reporter 24

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Oradea va avea o pădure urbană | Bihoreanul

Oradea va avea o pădure urbană, amenajările se vor...

Burse pentru studenții care ajută elevii să se pregătească pentru BAC | Ziarul de Iași

Burse pentru studenții care ajută elevii să se pregătească...

Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe Iași-Voinești | Reporter de Iași

Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe...