Soțul Olguței Vasilescu a uitat de familia tradițională în Parlamentul European

Data:

Soțul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda, a uitat de familia tradițională în Parlamentul European. Președintele PSD Dolj a votat în Parlamentul European (PE) pentru înlocuirea sintagmei „egalitate între bărbați și femei” cu „egalitate de gen” în tratatele Uniunii Europene.

Parlamentul European a adoptat, pe 22 noiembrie 2023, o rezoluţie care include mai multe propuneri pentru reforma UE, respectiv modificarea tratatelor Uniunii Europene.

Votul social-democratului Claudiu Manda este surprinzător pentru că se declara aprig susținător al ”familiei tradiționale”.

În 2018, Claudiu Manda chema românii să voteze cu „Da” la Refendumul pentru familie

În 2018, el chema românii să voteze cu ”Da” la Refendumul pentru familie. Inițiatorii și-au dorit atunci modificarea Constituției, mai exact înlocuirea articolului 48 care spune că ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţ”, cu o formă explicită ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

„Am votat! Votează și tu! Eu nu vreau să îmi pun problema la nuntă (nunta fiului său n.r.) dacă o să fiu socru mare sau socru mic”, scria Claudiu Manda, pe Facebook, în 2018.

Citește și: Ioana Mihăilă s-a autosuspendat din funcțiile politice pe care le avea în Partidul REPER

De altfel, șeful PSD Dolj se declara încrezător că ”poporul român va vota în aşa fel încât să păstrăm familia tradiţională, în niciun caz să nu avem tendinţe progresiste sau ultraprogresiste, cum vedem în alte ţări”.

Soțul Olguței Vasilescu, certat de un partid obscur

„Solicităm PSD, dlui Marcel Ciolacu, dar şi dlui Claudiu Manda să explice cum au permis renunţarea la familia tradiţională, pilonul de bază al societăţii româneşti si a religiei noastre ortodoxe.

(…) După trei ani de locuit în Bruxelles se pare că a devenit ‘cetăţean european’ şi nu mai este la fel de revoltat, iar prin votul acordat, nu îi mai pasă de familia tradiţională, formată dintre un bărbat şi o femeie!”, a transmis Partidul Arca Naţiunii Române, într-un comunicat de presă, după ce a luat la cunoştinţă votul în Parlamentului European al ”așa-zişilor europarlamentari români”.

Continuare în Știri Craiova!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lucrarea „Ecce Homo” de Tiţian, expusă în premieră la Iaşi

Lucrarea „Ecce Homo” de Tiţian face parte din colecția...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...