Subprefectul PNL de Iași a demisionat, după ce REPORTER DE IAȘI a publicat o fotografie cu el în pat alături de o tânără

Data:

Subprefectul PNL de Iași a demisionat miercuri din funcţie, motivând că nu își dorește „în niciun fel afectarea imaginii” Prefecturii, după ce REPORTER DE IAȘI a publicat o fotografie cu el în pat alături de o femeie care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în instituții și societăți de stat.

Potrivit REPORTER DE IAȘI, de câteva zile, o fotografie înfățișându-i pe Marian Grigoraș, subprefect, și pe Mara Gheran, o tânără funcționară a Primăriei Iași, a fost distribuită la persoane din mediul politico-administrativ.

Imaginea îi prezintă pe cei doi, aflați în pat, el, în tricou, privind probabil la televizor, ea, acoperită cu un cearșaf. Fotografia, care dovedește relația extraconjugală a subprefectului PNL, e făcută de Mara Gheran și a ajuns la REPORTER DE IAȘI prin email de la o sursă care a refuzat să-și decline identitatea.

Marian Grigoraş a anunţat, miercuri, că demisionează din funcţie.

„Mi-am înaintat demisia din funcţia de subprefect al judeţului Iaşi. Din decembrie 2019 şi până în ianuarie 2022 am ocupat funcţia de prefect al judeţului Iaşi. Am traversat unul dintre cele mai tulburătoare evenimente istorice – pandemia COVID-19.

Am făcut echipă cu toate instituţiile implicate şi am trecut împreună prin momentele cele mai grele şi mai neprevăzute. În plină pandemie, am gestionat fără incidente două runde de alegeri – locale şi parlamentare.

Am avut ambiţia ca în perioada mandatului meu Instituţia Prefectului – Judeţul Iaşi să fie un loc al colaborării şi al sprijinului reciproc, un model al deschiderii către soluţii.

Citește și: Procurorii din CSM au respins raportul în cazul procurorului Ardelean, acuzat că „nu s-a opus ideii de a se încerca o șantajare a președintelui CSM”

Din ianuarie 2022 şi până astăzi am ocupat funcţia de subprefect şi, în condiţiile date, am depus toate eforturile să îmi îndeplinesc atribuţiile după aceleaşi principii – deschidere şi dialog, colaborare, aplanarea inevitabilelor asperităţi, spirit de echipă, orientare spre rezolvarea problemelor.

Tuturor celor care m-au susţinut, le mulţumesc. Realizările mele sunt şi realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparţin doar mie.

Întotdeauna am respectat legea în cadrul activităţii la Instituţia Prefectului – Judeţul Iaşi şi nu imi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a scris Marian Grigoraş, pe pagina sa de Facebook.

REPORTER DE IAȘI a explicat cititorilor că a luat decizia de a publica poza cu subprefectul nu pentru a face audiență din senzațional, ci pentru că ea reprezintă epilogul unui articol din vara acestui an.

Citește și: Toamna ca vara. Cum s-au schimbat anotimpurile și ce vremuri rele prevestește vremea bună

În luna iulie 2023, Mara Gheran s-a angajat, surprinzător, la Primăria Iași după ce, în anteriorii ani, ocupase alte patru posturi la stat: șef cabinet parlamentar, consilier la Instituția Prefectului, referent la ApaVital, inspector la Primăria Podu Iloaiei.

Așadar, această imagine poate fi răspunsul la succesul fulminant în cariera publică pe care Mara Gheran l-a avut în ultima perioadă.

„În orice țară civilizată, cu democrație funcțională, după o astfel de dezvăluire publică, Marian Grigoraș și-ar încheia, prin demisie, misiunea”, a scris REPORTER DE IAȘI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Marian Grigoraș / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
3 COMENTARII
  1. Da,foarte drăguț dar de angajari la DRDP de transfer de la Tutora la Iasi a surorii lui Stafie Ciuc nu mai pomenește Fuky ,acest imparțial justițiar de la Iasi .Se plânge de buda din vama dar se pisa in public .,conduce beat ,dar o judecă pe diva urbană ca era drogata la volan .Gabriel du te la mamaie!daca e moartă cu atât mai bine!

  2. Păi Stafie CIUC a demisionat?si si a angajat toată familia la DRDP!îl văd pe Gayky ca a uitat ce scria acum vreo 2 ani!

  3. A facut mult rau Gachi si familiei mele,ma gândeam sa i fac si eu un articol si sa l distribui la 100 de biserici ,apoi m am uitat la un interviu cu El si omul nu are doua cuvinte legate ,e incoerent slinos si cu par puțin critică pe unu ca a facut un bloc .dar tu ce ai facut?slinosenie! acum cativa ani erai caz social in concluzie nu i am mai aprins lumânări la morti am văzut că natura isi face treaba Si singura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Activistul Marian Ceaușescu, împins în fața mașinilor de paznicii Gabrielei Firea

Activistul Marian Ceaușescu a fost agresat de gărzilde de...