Traficanți de droguri prinși în flagrant, după ce au ridicat un colet venit din Olanda

Data:

Traficanți de droguri prinși în flagrant de Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești.

Oamenii legii au efectuat cercetări, într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de risc, în vederea consumului.

Citește și: Aktual24: Proiectul fiului lui Adrian Năstase privind ridicarea unui hotel în Poiana Brașov, blocat de Primărie

„La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat, după ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport.

În colet s-ar fi aflat disimulate două kilograme de cristal, drog de mare risc (3-CMC), 100 de grame 2-MMC (substanță psihoactivă) și o cantitatea de ADB BUTINACA și MDMB BUTINACA”, precizează IPJ Argeș.

Asupra traficantului a fost găsită și o cantitate de canabis, deținută în vederea consumului.

Alți doi traficanți de droguri au fost reținuți

Ulterior, alte două persoane au fost prinse în flagrant delict. Aceștia din urmă ar fi tranzacționat, în interes propriu, dar și ca intermediari pentru cea de-a patra persoană, o cantitate de cristal, în vederea comercializării ulterioare.

Este vorba despre 3-CMC, un drog de mare risc. „La datele de 15 și 16 noiembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. –Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 4 persoane.

Citește și: Soții Ceaușescu „au fugit” de la Mina Petrila. Polițiștii îi caută

În cursul zilei de 16 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, mai precizează IPJ Argeș.

Sprijin pentru prinderea traficanților de droguri

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Argeș.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...