Un avion care trebuia să aterizeze la Cluj, deviat la Timișoara din cauza unei furtuni de zăpadă

Data:

Un avion care trebuia să aterizeze la Cluj, deviat la Timișoara, după ce o furtună de zăpadă s-a așternut asupra municipiului Cluj-Napoca. Avionul decolase din Barcelona.

Un avion Wizz Air care avea ca destinație Cluj-Napoca a aterizat la Timișoara din cauza vremii nefavorabile.

Sâmbătă, o furtună de zăpadă s-a abătut asupra Clujului, iar vizibilitatea era redusă. Din cauza vremii, zborul Wizz Air care trebuia să aterizeze în Cluj-Napoca a fost deviat spre Timișoara.

„Este singurul zbor care a fost redirecționat. A trebuit să fie o intervenție pentru dezăpezirea pistei. Avionul a mers la Timișoara și se va întoarce în Cluj. În continuare traficul se desfășoară normal”, a declarat pentru monitorulcj.ro David Ciceo, directorul Aeroportului „Avram Iancu” Cluj.

Citește și: Toate minciunile lui Ciolacu. Ce spune și ce face de fapt

Județul Cluj, sub cod galben și portocaliu de viscol

Meteorologii de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) au emis avertizări de vreme rea pentru acest weekend, în special în zona montană.

Citește și: Poliția Română ironizează dezvăluirea Europol despre droguri. Reacția FSANP: Copiii mor și ei se țin de glume pe tema stupefiantelor

Și județul Cluj este vizat de avertizările de cod galben și cod portocaliu. Avertizările sunt valabile până în 24 decembrie, la ora 03:00.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Avertizare meteo până duminică

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineaţa o avertizare Cod portocaliu de viscol pentru zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi o alta pentru zona înaltă a Carpaţilor Orientali, precum şi o atenţionare Cod galben de vânt puternic pentru sudul Transilvaniei, vestul şi sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei şi dealurile subcarpatice ale Moldovei.

Potrivit meteorologilor, duminică, între orele 3:00 şi 20:00, va fi Cod portocaliu în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali (la peste 1.500 m), unde se va înregistra viscol puternic, vântul va avea viteze ce vor depăşi 110-120 km/h, vizibilitatea va fi foarte redusă şi zăpada troienită.

De asemenea, de duminică, de la ora 20:00, până luni, la ora 10:00, în zona înaltă a Carpaţilor Orientali (la peste 1.500 m) va fi viscol puternic, vântul va avea viteze ce vor depăşi 110-120 km/h, vizibilitatea va fi foarte redusă şi zăpada troienită.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Modernizarea rețelelor de termoficare este în planul Primăriei Oradea,...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...