Aktual 24 | Jandarmerița prinsă cu cocaină s-a întors la muncă. DIICOT nu are ce să-i facă

Data:

Jandarmerița prinsă cu cocaină s-a întors la muncă. Andreea Bumbac a revenit la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, pe aceeași poziție, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro.

Bumbac are gradul de sublocotenent. Conform surselor, DIICOT nu are ce să îi facă pentru că avea o cantitate prea mică de cocaină.

Jandarmerița prinsă cu cocaină, cercetată disciplinar

Jandarmeria Română a emis, după ce a fost prinsă, un comunicat de presă în care își prezenta punctul de vedere.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public legate de femeia jandarm prinsă având asupra să substanțe interzise la deținere, Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei face următoarele precizări:

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgență că o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduită profesională a ofițerului, de raporturile de muncă cu ceilalți angajați ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica proactiv dacă au existat indicii care ar fi putut arată un comportament care nu este în concordanță cu conduită și statutul unui cadru militar.

De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile.

CItește și: La Iași au venit mai puțini turiști, deși a fost organizat un campionat mondial cu milioane de euro

La acest moment, ofițerul beneficieaza de consiliere psihologică din partea specialiștilor din cadrul unității.

În prezent, cazul este preluat de reprezentanții BCCO București, în vederea continuării cercetărilor.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare.

Din păcate, în ciuda eforturilor conjugate ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a eradica această situație, acest moment ne arată că inclusiv cei care sunt în poziții de autoritate și responsabilitate, nu sunt imuni la provocările și ispitele societății (…)”.

În noiembrie, Andreea Bumbac a fost prinsă cu droguri de polițiștii de la Secția 18, au declarat surse pentru aktual24.ro.

Articolul integral, în Aktual 24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
13 COMENTARII
  1. Asta spune multe despre societatea românească. O sleata de parveniți puși în funcții pe pile și bani. Romania educata a luat-o la vale rău de tot. Nu mai e cale de redresare.

    • Știți ce a zis fata?
      „băieți, ascultați aici! dacă eu cad, veniți cu mine!” și uite asa s-a rezolvat treaba încă de la cel mai înalt nivel.
      Un exemplu frumos pt tineret. Bine, că au iertat-o de pușcărie e ok, mai greșește omul, dar să-i dai funcția înapoi… Ce înseamnă asta mai exact? Că un infractor întreține ordinea publică? Protejează împotriva actelor de huliganism? Salvează viețile copiilor noștri, combatand consumului și traficului de droguri?
      Pe când a ajuns proba la procuror, lui nu i-a mai ajuns.

  2. Vai de capul nostru, am.ajuns sa nu mai vedem.evidentele si ne pitulam.in spatele pricedurileor nu mai putem da afara imediat ce se intampla ceva de o asfefel de gravitae care arata in ce hal a ajuns rahatul asta de societate, fara principii, fara leginpt smecheri. Haimanaua asta in alte vremuri era data afara a 2 a zi si baga si vreo 10 ani la.parnaie, acum.e cercetata, sw pierde urma ca tatutul.e sef pe.la operatuni speciale la.armata si nunpoate accepta ca are o jigodie crescuta.

  3. Alte tari,condamna la moarte pt droguri,noi ,consiliere. Pe bani prostimii, și probabil la cum arata o consiliază și șefii de vreo câteva ori.HALA ROMANIE

  4. E ok, prin asta se intelege ca in jandarmerie e incurajata folosirea de droguri, e buna, stimuleaza sistemul nervos si mental, ii face pe jandarmi sa inteleaga ca lot le e permis daca nu consumul ca nu stim ca a fost testată domnisoara dar macar e per is detinerea. Iar domnisoara e pacat sa fie pedepsita, cine stie cine o tine in brate la propriu si la figurat. Si e pacat sa fie dedepsita, e prea frumoasa. Cum sa pedepsesti asa frumusete, e pacat. Asa frumusete doar trebuie iubita. Si eu as fi iertat-o daca eram procuror.

    • Este durereros ca aceasta specie școlita crucea de piatra ,compromite o instituție serioasa (mai puțin șefii lor care au aceasta facultate ca și ea)

      • Instituție serioasă! Dacă nu ești naiv clar ești răuintenționat. Mardeiașii sunt instrument de reprimarea maselor după cum li se scoală la unii rwpți în cwr ca Iliescu dragnea ori ciolacu. 🖕🖕🖕

  5. Este prea reprezentativă pentru jandarmeria care a bumbăcit de atâtea ori protestatari pașnici . Cu ce vreți să fie prinsă , cu tratate științifice ?

  6. Numai de brigada speciala de interventie nu e. Imi si imaginez cat de folositoare este in pozitia respectiva :)) cred ca sta si se uita la majoritatea interventiilor

  7. Nu va mai luati de fată ca eu cand am văzut-o m-am îndrăgostit. Il inteleg pe procuror. Sa va dau un exemplu sa intelegeti, nu mi sa intamplat dar ma gandesc ca e posibil, daca o femeie frumoasa ca doamna in cauza in trafic conduce o masina si din vina ei imi loveste masina, eu o iert si o iau si de sotie, imi cer scuze nu pot sa o iau de sotie ca am dar o iubesc. Hai sa fim buni, sa fim oameni buni nu rai. Ce aveti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...