Aktual24 | George Simion și-a pierdut controlul, a agresat un tânăr: „Ești un prost, vrei să mai pun o dată mâna pe tine?” – VIDEO

Data:

George Simion și-a pierdut controlul. Liderul AUR l-a agresat, sâmbăta noapte, pe un tânăr care l-a apostrofat că este rusofil. Simion i-a lovit telefonul, l-a prins de brat și l-a înjurat.

Iată înregistrarea incidentului, transmisă redacției aktual24.ro de victimă:

Tânăr: Bună seara, cum este să fiți rusofil?

George Simion: Știi cum este? Ai venit la mine la festival (festivalul nu este organizat de AUR – n.red.), în loc să mănânci mici, să întrebi prostii.

Tânăr: Am mâncat mici. Cum e să țineți cu rușii?

Simion: Nu țin cu rușii!

Tânăr: Cum e să țineți cu rușii?

Citește și Aktual24 – Se rupe BOR de PSD? Niciun lider PSD la un important eveniment al BOR

Simion: Nu știu, a venit un prost la mine să mă întrebe cum e să țin cu rușii.

Tânăr: Faceți un român prost?

Simion: Păi tu ești român? Avem români și deștepți, și prosti (râde – n.red.)

Tânăr: Și rușii cum sunt?

Simion își pierde controlul și îl bruschează pe tânăr. Acesta strigă: „Nu pune mâna pe telefon, nu pune mâna pe telefon. A pus mâna pe mine!”.

Simion: „Vrei să mai pun o dată, băga-mi-aș…”.

Tânărul a relatat pentru aktual24.ro că Simion l-a și bruscat, l-a prins de braț și a încercat să îi smulgă telefonul.

Tânărul a mai spus că Simion a mai înjurat-o și pe o femeie, care i-a spus că „ești ultimul om”. â„Să te fută căinii”, ar fi replicat liderul AUR.

Video poate fi vizionat pe site-ul Aktual24.

George Simion nu este la prima ieșire violentă

În timpul unei moțiuni de cenzură împotriva lui Virgil Popescu, George Simion a urcat la tribuna Parlamentului, l-a prins de ceafă pe Popescu și i-a spus că e „hoț”.

Ministrul i-a replicat mai întâi că este „un rus” pentru ca, mai apoi, la insistențele lui Simion că este un „hoț”, Popescu să-i spună „prost”.

Liderii politici au cerut sancționarea lui Simion, care a considerat că „am fost la domnul Virgil Popescu la prezidiu să îi spun că e un hoţ, pentru că este un hoţ. Nu e nicio agresiune, că nu i-am făcut nimic”.

Două luni mai târziu, scena se repetă. Conflictul începe tot la tribuna Parlamentului. Simion își începe discursul: „Ia uite-l pe hoţul Virgil ce stă aici în prima bancă…

Hoţul Virgil, această eroare a naturii…” a spus liderul AUR, în timp ce era atenționat de președintele de ședință că i se va opri microfonul.

În replica, de la prezidiu, Vigil Popescu îi spune lui Simion „Paşol na turbinca, Iuri!”, o aluzie la afinitățile pro-ruse ale liderului AUR.

Conflictul nu s-a terminat atunci. La finalul ședinței, când legea off-shore a fost votată cu 248 de voturi „pentru” și 34 „împotrivă”, ministrul Energiei nu a mai apucat să facă declarații.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz, respinse de instanțe

Toate contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz la un...

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...