4 primari din Olt candidează singuri. Nimeni nu a vrut să li se opună | Reporter24

Data:

4 primari din Olt candidează singuri. Candidații la funcția de primar care aleargă fără adversar aparțin Partidului Social Democrat (PSD) și nu vor avea emoții în ziua alegerilor, 9 iunie.

În patru comune din judeţul Olt există un singur candidat la funcţia de primar, potrivit datelor Biroul Electoral Judeţean. Este vorba despre Baldovineşti, Coloneşti, Spineni şi Voineasa.

Sursa citată arată că în aceste localităţi există doar candidaţi ai Partidului Social Democrat:  Ion Enescu (Baldovineşti), Nicolae Stan (Coloneşti), Dănuţ Şărpău (Spineni) şi Liviu Laurenţiu Anuţa (Voineasa).

Citește și Prosumatorul de energie termică, un concept nou, ce ar putea schimba termoficarea în România | Interviu cu Sergei Faschevsky, Norsk Energi

4 primari din Olt candidează singuri

Este vorba de primari în funcţie care nu vor avea niciun fel de emoţie, în ziua de 9 iunie, fiind siguri de următorul mandat.

Realitatea îl contrazice pe preşedintele Partidului Național Liberal (PNL) Olt, Gigel Ştirbu, care declara pe 28 aprilie, că este pentru prima dată când liberalii au candidaturi complete în toate localităţile din judeţ.

Citește și Scandal în AUR Sector 5. Membrii filialei au anunțat că îl susțin pe Marian Vanghelie. Șeful AUR București îi acuză că au folosit abuziv sigla partidului

28 de localități cu câte 2 candidați

„În acest moment avem acoperit tot judeţul cu candidaturi, în toate localităţile, în toate circumscripţiile electorale. Este prima dată când PNL Olt depune candidaturi complete pentru fiecare localitate”, spunea el.

Care sunt localitățile, în Reporter24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania electorală | Reporter24

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania...

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025 | Argeș Sport

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025,...

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată | Banatul Azi

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată. Tendința a...