Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Data:

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă complicată în care sănătatea lui a fost pusă în pericol de o infecție generalizată în corp.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!

Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: «Sunt viu» și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc.

Mă amuză cand văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimi mele in piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei.

Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar…m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni, și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a transmis Florin Piersic.

Citește și: Florin Piersic a fost operat. Starea actorului este stabilă

Mesajul lui Florin Piersic, din spital

Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor” din București, fiindu-i extrasă proteza de genunchi şi implantându-i-se una temporară. În prezent, se află în ATI, într-o stare stabilă, a anunțat, printr-un comunicat de presă, unitatea sanitară.

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infecţionişti şi medic cardiolog şi s-a decis efectuarea intervenţiei chirurgicale în regim de urgenţă.

A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă şi implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic.

În prezent, pacientul se află în secţia ATI, în stare stabilă”, a transmis managerul interimar al spitalului, as. univ. dr. Șerban Dragosloveanu.

Citește și: Avion retras dintr-un exercițiu militar NATO pentru a-l transporta pe Florin Piersic la București

Florin Piersic a fost operat, la 88 de ani

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat zilele trecute de la Cluj-Napoca la Bucureşti. Actorul a fost internat inițial la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde, la sfârşitul săptămânii trecute, a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Piersic a fost transferat în București, la solicitarea familiei. Conducerea Institutului Inimii a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că actorul a fost transferat la Bucureşti la cererea familiei sale, nu pentru că în oraş nu ar fi putut să fie tratat în cele mai bune condiţii.

Potrivit medicilor clujeni, actorul a suferit o infecţie la genunchi, care s-a extins la inimă, iar medicii i-au extras stimulatorul cardiac şi sondele pe care le avea.

La Bucureşti, Piersic a fost internat iniţial la Institutului „Matei Balş”. Directorul medical al institutului, Adrian Marinescu, a declarat, miercuri, că la momentul respectiv nu se discuta despre o infecţie care să îi pună actorului viaţa în pericol.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost inaugurat

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost...