Procesul Camelia Bogdan – Grivco a ajuns la faza recuzărilor

Data:

Procesul Camelia Bogdan – Grivco a ajuns la faza recuzărilor. Judecătoarea, suspendată din magistratură, a fost data în judecată de Societatea Grupul Industrial Voiculescu și Compania SA, iar Grivco îi cere 300.000 de lei după ce fosta judecătoare ar fi afectat reputația firmei lui Dan Voiculescu.

Bogdan reclamă că nu a fost citată și că un judecător ar fi imparțial.

La ultimul termen de judecată, din 20 noiembrie, Camelia Bogdan a făcut o cerere către conducerea Curții de Apel București de constatare a nelegalității compunerii completului de judecată.

Astfel, ea susține că la dosar nu există dovada repartizarii/procesele-verbale de repartizare a unui anumit complet, la fiecare termen de judecată completul fiind alcătuit diferit și că i-a fost încălcat dreptul la aparare prin necitare.

„Pe 25 septembrie, termen la care nu am fost citată, s-au pus în discuție doar probele solicitate de Grivco, nu și cererile și apărările mele.

Despre domnul Bogdan Arghir se cunoaște în cercurile magistraților că este finul de cununie al lui Jean Andrei, cel care i-a legalizat superficia domnului Dan Voiculescu, frauda la lege contribuind la privatizarea frauduloasă a Institutului de Chimie Alimentară. Pentru 20 noiembrie nu s-a emis citație deloc”, ne-a declarat Camelia Bogdan.

Citește și: Iohannis pleacă la Dubai de Ziua Națională a României. Agenda nu e publică momentan

Proces pierdut de Voiculescu

Bogdan a a câștigat procesul la Tribunalul București în care Grivco, societatea înființată de Dan Voiculescu, i-a cerut despăgubiri în valoare de 300.000 de lei, să nu mai vorbească despre societatea lui Voiculescu și să retracteze declarațiile date în două interviuri, pe prima pagină a patru cotidiene naționale.

La Curtea de Apel București, lucrurile au început să se precipite. La ultimul termen, ea a făcut cerere de constatare a nelegalității compunerii completului de judecată și judecătorii au recalificat cererea ca fiind una de recuzare.

Judecătorii au dat termen pe 4 decembrie, „Pentru soluționarea cererii de recuzare formulată de intimată şi pentru a-i da posibilitatea acesteia să depună la dosarul cauzei precizări”, se arată în decizia CAB.

Camelia Bogdan a făcut parte din completul de la Curtea de Apel Bucureşti care l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid. Printre...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil, susține Asociaţia Forumul Judecătorilor din România

Sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil, arată Asociaţia...