Reducerile tarifare la CFR Călători, eliminate. Ajungi mai ieftin la Chișinău decât la Iași

Data:

Aproape toate reducerile tarifare la CFR Călători au fost eliminate, începând cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor 2022-2023. Decizia vine după majorarea generalizată, de la 1 iulie 2022, a tarifelor de transport feroviar.

În acest context, s-a ajuns la situația tragi-comică în care un bilet pe ruta București-Iași costă mult mai mult decât unul similar pe ruta București-Chișinău, cu trecere prin Iași, scrie Club feroviar.

Operatorul feroviar de stat introdusese de-a lungul timpului mai multe reduceri tarifare, menite, așa cum este și normal, să stimuleze oamenii să călătorească cu trenul.

Citește și: Hotărâre clară a CEDO: Familiile formate din persoane de același sex trebuie recunoscute legal și protejate inclusiv în România

Ei bine, aproape toate au dispărut, ultimele începând cu data de 11 decembrie 2022, când a intrat în vigoare noul Mers al Trenurilor. Conducerea CFR Călători le-a eliminat pe șest, fără a da niciun comunicat de presă sau a posta ceva pe pagina de Facebook în acest sens.

Însă cititorii Club Feroviar au observat dispariția reducerilor și ne-au semnalat acest lucru. Iar noi am verificat pe site-ul operatorului de stat și am constatat că au dreptate.

Continuarea în Club feroviar.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...

Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti caută explicații| FOTO

Stradă surpată în Slănic Prahova. Specialişti din cadrul Institutului...