România a pierdut și cu Ucraina (0-1). Naționala de tineret părăsește EURO U21 înainte de ultimul meci din grupă

Data:

Deși au evoluat mult mai bine decât cu Spania, jucătorii naționalei de tineret a României s-au văzut învinși în penultimul minut al meciului cu Ucraina printr-un autogol al lui Dican. Cu 0 puncte și 0 goluri marcate, România este 99,99% eliminată din competiție, singura șansă (pur teoretică) fiind aceea ca Spania să piardă cu Croația în această seară și cu Ucraina în ultimul meci, iar România să-i învingă la scor pe croați.

Citește și: Holocaustul din România în benzi desenate. Povești de viață ale evreilor și romilor din Botoșani

Tricolorii și-au schimbat atitudinea față de precedentul meci, cu Spania, și s-au arătat periculoși încă din start. Atacantul campioanei, Luis Munteanu, a avut două oportunități clare de a marca în primele 7 minute, dar șuturile sale din interiorul careului au ocolit poarta.

În prima repriză, pe fondul unui joc destul de consistent, România și-a trecut în cont încă două ocazii mari, ambele aparținând lui Jovan Markovic (minutele 22 și 43). La prima a deviat mingea pe lângă portar, dar aceasta a ieșit în afară, iar la a doua a prins un șut puternic, respins de portarul Trubin în corner.

Ucraina s-a prezentat la start fără vedeta ei incontestabilă, Mykhailo Mudryk, jucător cumpărat de Chelsea cu astronomica sumă de 100 de milioane de euro, însă în formula de start și-au făcut apariția 5 jucători de la Șahtior Donețk și 1 de la Dinamo Kiev.

Încurajați de câteva mii de compatrioți care, probabil, s-au refugiat în București din calea războiului, ucrainenii au fost periculoși de patru ori pe parcursul primei reprize și doar printr-o minune portarul Târnovanu a scăpat fără gol primit la ocaziile foarte mari ale lui Kashchuk (de 3 ori) și Kryskiv.

Continuarea, în Arges-Sport.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Arges-Sport.ro

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii...

Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american Joe Biden

Klaus Iohannis se află într-o vizită de lucru la...