Singurul primar USR din Galați a trecut la PSD

Data:

Singurul primar USR din Galați a trecut la PSD. Silviu Zinica, primar al comunei Smârdan, ales în 2020 pe listele USR-PLUS, și-a anunțat candidatura sa la viitoarele alegeri locale din partea PSD.

„Noi, USR Galați, împreună cu forurile naționale ale partidului, analizăm din punct de vedere juridic o posibilă stare de incompatibilitate a domnului Zinica Silviu între funcția administrativă pe care o ocupă în prezent și calitatea de candidat din partea PSD la funcţia de primar al comunei Smârdan”, transmite USR

Citește și: 7 procurori anticorupție din Constanța și-au dat acordul pentru a conduce structura, după ce le-a fost schimbat șeful peste noapte

Singurul primar USR din Galați a trecut la PSD

Primarul comunei Smârdan, Silviu Zinica, a anunțat vineri, 2 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, că a renunțat la calitatea de membru USR și s-a înscris în rândurile PSD, urmând să candideze pentru un nou mandat din partea social-democraților.

Anunțul a fost făcut alături de președintele PSD Galați, Dan Nica, și președintele CJ Galați, Costel Fotea, care au ținut astfel să-și arate susținerea pentru primarul din Smârdan. Silviu Zinica a precizat că a găsit în echipa PSD, în mod necondiționat, un sprijin în dezvoltarea proiectelor de interes local, titrează publicația Viața Liberă.

Citește și: Tot mai mulți polițiști sunt anchetați penal. Ce se întâmplă?

Colaborarea de cel puțin un an

Primarul USR începuse să lucreze cu PSD încă de anul trecut. În octombrie 2023, atât Zinica, cât şi preşedintele executiv al PSD Galaţi, Costel Fotea, recunoşteau buna colaborare.

Liderul PSD Galați, Dan Nica, a afirmat că există o colaborare de mai mulţi ani între primarul comunei Smârdan şi PSD şi că apreciază determinarea şi dorinţa de a face a acestuia. Silviu Zinica a declarat că nu a primit niciun fel de sprijin din partea partidului din care a plecat, dar a găsit susţinere din partea PSD. 

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
3 COMENTARII
  1. Clar , iubit de Nica , primarul a făcut slugărnicie. Amândoi vor câștiga , bunuri materiale. Vorbiți cu oamenii de bună credință din Smardan. O sa aflați multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: Doar PSD rămâne același partid infect

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: „Oamenii se...

Armata obligatorie? Un fost ofițer se împotrivește categoric. De ce? | Aktual24

Armata obligatorie. Hari Bucur Marcu, ofițer în rezervă și...

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

PNL Piatra-Neamț acuză PSD că a împărţit produse alimentare

PNL Piatra-Neamț acuză PSD că a împărţit în mai...