Un tată și-a violat fiicele minore și și-a agresat fizic soția și cei patru copii

Data:

Un tată și-a violat fiicele minore și și-a agresat fizic soția și pe toți cei patru copii. Bărbatul este din Argeș și a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un bărbat care și-ar fi violat fiicele minore și și-ar fi agresat soția și toți cei patru copii, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din Recea, ar fi fost violată, în repetate rânduri de tatăl său.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești și grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat-o pe minoră, care a confirmat cele sesizate”, precizează, vineri, IPJ Argeș.

Citește și: Soții Ceaușescu „au fugit” de la Mina Petrila. Polițiștii îi caută

Și-a violat fiicele și i-a agresat pe toți din familie

Au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, care au preluat cercetările, iar anchetatorii au constatat că fata nu era singura victimă a tatălui.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani, din Recea, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

„Având în vedere aceste aspecte, cei patru copii minori au fost preluați și predați reprezentanților D.G.A.S.P.C., în vederea instituționalizării

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri”, a mai precizat IPJ Argeș.

Bărbatul a fost reținut

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

FOTO: captură video Poliția Română

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Casa de avocatură care îi reprezintă pe patronii stației...

Încă un bărbat reținut pentru trafic de droguri, după un flagrant la festivalul desfășurat la Mamaia VIDEO

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună...

De ce a fost condamnat la închisoare afaceristul Cătălin Hideg, patronul Sanimed. Motivarea instanței

Cătălin Robertino Hideg, patronul Sanimed International, a fost condamnat...

Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii...