Suspect al atentatului de la Moscova, forțat de ruși să-și mănânce urechea

Data:

Suspect al atentatului de la Moscova, forțat de ruși să-și mănânce urechea, potrivit unei înregistrări video care arată reținerea unuia dintre suspecții în cazul atacului terorist de la Crocus.

Pe canalele rusești de Telegram a circulat un filmuleț, care ar arăta momentul reținerii unuia dintre suspecți, probabil Rajab Alizadeh, în vârstă de 30 de ani.

În înregistrarea de 24 de secunde, un bărbat îmbrăcat în haine camuflate îl ține pe Alizadeh la pământ, apoi ține un cuțit la urechea dreaptă și îi taie o bucată.

Militarul rus încearcă apoi de mai multe ori să introducă bucata de ureche tăiată în gura deținutului înainte de a-l lovi cu pumnul în față. În înregistrarea video se poate observa că mâinile lui Alizadeh sunt legate, scrie istoricul Armand Goșu pe Facebook, care difuzează și înregistrarea video.

Citește și Atac armat la Moscova, într-o sală de concerte. 133 de morți și zeci de răniți | VIDEO

Suspect al atentatului de la Moscova prins. La fel ceilalți trei. Dar semnele de întrebare abia apar

Semne de întrebare cu privire la autorii atentatului își pune și Sorin Ioniță de la Expert Forum: „La Moscova, unde poliţia saltă femei pe stradă în 5 minute dacă scriu pe o hârtie «Opriţi războiul», nişte băieţi cu puştile au intrat la un concert cu mii de persoane pe proprietatea unuia din cei mai mari oligarhi ruşi din construcţii (mega-contracte cu statul), au împuşcat cât le-a trebuit, au pus foc la dimatai mall-ul, apoi au plecat liniştiţi.

Cu acelaşi Renault Clio (!) cu care veniseră, în care i-au şi prins ăştia după o zi pe toţi grămadă, cu pistoale şi paşapoarte la ei, şi cu aceleaşi şepci pe cap cu care apăreau pe camere la atentat.

În cursul reţinerii, unuia i-a fost tăiată o ureche. Tadjikistanul a dat un comunicat confuz din care reiese cumva că n-ar şti cine sunt oamenii ăştia.

Ca şi la lovitura de stat a lui Prigojin şi alte momente de cumpănă, Vladimir Putin s-a făcut nevăzut, deşi tocmai s-a reales cu 87% ca să ducă norodul spre mântuire.

Acuma nici nu ştii ce ar fi mai grav pentru Rusia lui Putin: să fii conspiraţionist şi să vezi aici o înscenare a FSB, cum se bănuieşte că au făcut acum 25 de ani la exploziile din blocuri? Sau să nu fii conspiraţionist şi să admiţi că chestiile astea se pot întâmpla pe bune in Rusia, fără nici o regie”, a scris jurnalistul pe Facebook.

133 de oameni au murit în atentatul de la Moscova

PRESSHUB a relatat despre atentatul de la Moscova, în urma căruia cel puțin 133 de persoane au fost ucise în complexul Crocus City, unde se afla o sală de muzică și un centru comercial, potrivit ultimului bilanț al Comitetului de Investigații al Rusiei de sâmbătă. Amănunte, AICI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto – Armand Goșu

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Strategia NATO în cazul unui atac al Rusiei asupra Republicii Moldova | Aktual24

Strategia NATO în cazul unui atac al Rusiei asupra...

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...

Un europarlamentar german a fost atacat în timpul campaniei electorale. A ajuns la spital

Un europarlamentar german a fost atacat și a fost...