Șefa anticorupției de la Chișinău l-a pus la punct pe un jurnalist care spunea că nu știe românește(Aktual24)

Data:

Șefa anticorupției de la Chișinău l-a pus la punct pe un jurnalist care spunea că nu știe românește. Veronica Dragalin a refuzat să răspundă la întrebările puse în limba rusă de jurnalist, în timpul unei conferințe de presă. Reporterul a spus că nu cunoaște limba română.

„Vă rog, în limba română, eu nu vorbesc limba rusă”, i-a spus procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție din Republica, echivalentul DNA-ului din România, i, în timp ce acesta vorbea în limba rusă.

Veronica Dragalin: Eu nu înțeleg limba rusă

Jurnalistul s-a făcut că nu aude și a continuat în rusă.

„Vă rog, puteți adresa în limba română? Eu nu înțeleg limba rusă”, a insistat Dragalin.

„Nu pot…”, a răspuns jurnalistul.

„Puteți adresa în limba rusă în scris, o să primiți un răspuns, dar eu la acest moment nu vă pot ajuta, nici eu nu vorbesc limba rusă”, a subliniat Veronica Dragalin.

Citește și: Judecătoarea care a anulat hotărârile de guvern care priveau terenurile lui Puiu Popoviciu, aproape promovată ca formator la INM

Șefa anticorupției de la Chișinău, o carieră de succes

Veronica Dragalin a absolvit în 2008 facultatea de biologie și chimie la Universitatea din Durham, Carolina de Nord, iar în 2011, facultatea de drept la Universitatea din Virginia.

Ulterior, Veronica Dragalin a avut o carieră proeminentă, ajungând în cele din urmă procuror adjunct al Statelor Unite ale Americii în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului american din districtul central al Californiei.

Este deținătoarea mai multor premii obținute pe parcursul carierei sale, cum ar fi premiul „Cazul Anului” din partea Biroului Alcool, Tutun, Arme și Explozibili și Premiul Directorului FBI. Este nominalizată la Premiul Național pentru Tânărul Avocat Federal și la Premiul Procuror de Prim Rang pentru femeile din forțele federale de justiție.

Citește și: „Mașinăria de război a Rusiei a fost subestimată de NATO”, spune comandantul militar suprem al Estoniei (Aktual24)

Continuarea, în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related